středa 15. července 2009

Takový běžný pracovní den

Jak Laďka včera napsala, tak je někdy sakra těžké vymyslet, co sem z toho dne dát. A kdyby ze dne. Přes den jsme v práci a tak se volný program pohybuje v řádu hodin. Takže jsme dneska zkusili na procházce vyfotit Endžu v běhu, jak se řítí za hozenou hračkou. Na to horko, které přes den bylo (ve městě 34, u nás jenom 32), to byl od ní skvělý výkon.


Po procházce jsme jak jinak než skončili v bazénu. Ale aby ten náš blog nebyl pořád dokola o jednom a tom samém, tak dneska žádná fotka z bazénu nebude. Za to jsem po okoupání zapózoval před Laďčiným foťákem ve slušivém oblečku domácího kutila.


Ale vážně, opravdu jsem aspoň chvilku v dílně pracoval. Vyrábím ochranný přístřešek pro naše kanadské borůvky proti nenechavým ptákům. Loni nám sežrali celou úrodu ze dne na den, parchanti jedni ... Ale jinak je máme rádi a v zimě je krmíme. Ale jak jde o borůvky, tak to neznáme bratra. Asi budu muset něco do příštího roku vymyslet aji na třešně. Letošní úroda taky vzala za své (všech 10 třešní). Ještě, že máme kamaráda Jirku a jeho gigantické šťavnaté třešně. Tímto mu ze srdce děkujeme a ještě jednou přejeme všechno nejlepší k letošnímu jubileu.
Jo a večer zase přišla bouřka, ale byla ještě celkem daleko, takže ani fotky blesků dneska nebudou :-)