pátek 18. září 2009

Tryskopátek

Laďka:
Nevím čím to, ale dneska byl hotový blázinec. V práci lítačka, spousta focení (hlavně miminka v kapustě :-) příště hodím snímek), pak tajfun z Vizůvek, s nima jsem pak jela Pavlíkovi pro jedno překvapení (foto zítra) no a ještě jsem stihla "uvařit" úžasné grilované koleno od Johana :-)
Prostě jednou nádherný i když šíleně rychlý den.


Pavlík:
Tak já teda taky nevím, ale dnešní den byl pro mě naprosto pohodový ...
Ráno jsem byl u doktora a pak na zbytek dne (v podstatě na celý den) jsem si vzal v práci volno. Přijel jsem domů, v klidu jsem posnídal, něco málo si přečetl a trochu pobrouzdal po internetu. Po obědě jsem skočil do obchodu dokoupit pár věcí na zítřejší oslavu a ještě jsem se na chvíli stavil opět na podzimní jarmark. Dal jsem si svačinku - bramborák. Jak Laďka včera psala, oni je tam prostě dělají neodolatelné :-) Seděl jsem na lavičce na náměstí a pozoroval ten mumraj kolem sebe. Sluníčko svítilo, bylo teploučko a chuťové buňky si mlaskaly. Po návratu domů jsem vyrazil s Endžou na odpolední procházku. Potkali jsme sousedku s Endžinčinou kamarádkou Hepčou, tak se nám šlo ve čtyřech líp. Zašli jsme až na rybníky holky trochu vykoupat. Stále svítilo sluníčko, bylo teploučko a krásný klid přírody. Endža si zase jednou trochu zaplavala a byla z toho nadšená.


No a pak už se přiřítila Fábia s vizovickou espézetkou a přivezli mi Laděnku. Ta najednou odkudsi vytáhla grilované koleno (že by z motoru auta?), tak jsem měli o večeři postáráno. A to je konec dnešního krásného pohodového dne. Dobrou noc.