sobota 25. července 2009

Opět deštivá sobota aneb den ve znamení kytek a hmyzu

Na sobotu jsme měli naplánováno spoustu věcí, hlavně venku a opět nás počasí zazlobilo a pršelo... Po noční bouřce jsme vyrazili po ránu na procházku s Endžinkou na cvičák, jako správný dokumentátor jsem si sebou vzala foťák a když jsme uviděli velkou diviznu a na ní berušku, která měla na zádech kapku vody, to nešlo nevyfotit...



Dopoledne jsme si sjeli na trh nakoupit nějaké ovoce a dali jsme si ve Zlíňance úžasnou točenou zmrzku a pěkně jsme u toho zmokli. Na chvilku jsme se schovali v Jablku a pak jsme si ještě zašli do Cheesy na výborné sýry a pak jsme v mírném poprchání šli k autu. Proskákala jsem pár kaluží, ať je trochu sranda a kolemjdoucí se pobaví (všechny děti mi velice záviděly :-) maminky pochopí...) Třeba ještě vyrostu, kdo ví... Ale sranda musí být, ne?

Odpoledne jsme vyrazili na druhou pravidelnou Enžinčinu procházku a tentokrát si vzal foťák Pavlík. Fotil čmeláky v letu, ale protože dost foukalo, tak to nebylo nic jednoduchého. Tady jsem ho zvěčnila už po procházce na zahrádce, jak zase zkouší fotit čmeláky a samozřejmě dole jedna výsledná fotka. Má ale chlapec oko na focení, ne?




Pak si Pavlík zalezl do dílny a dodělával mi velký stojan na oblečky, kterých mám v práci asi milion a jeden stojan už nestačí. Ještě, že je tak šikovný a ochotný, poklad můj :-)

No a už nás čeká hezký večer u vínečka a pak hurá na zítřejší zážitek :-)