neděle 13. prosince 2009

Neděle

Dnes jsme si po dlouhé době přispali a probudili jsme se do hezkého, i když chladného dne. Sice byla zima, ale venku bylo hezky, tak jsme se navlíkli a vyrazili na procházku s Endžou. Ta si to vyloženě užívala, jen jsme jí museli zatrhnout jablíčka, protože byly zmrzlé a kdoví, co by po nich měla :-)
Po obědě se Pavlík vrhnul na opravování zvonku, protože nám už delší dobu nezvonil a návštěvy se k nám nemohly dostat :-) Takže stačila malá výměna baterek a vše fungovalo. Pak ještě přenastavit něco na bráně, aby se dřív zavírala a pár drobností venku a pak hurá zase na chvilku do tepla domů.
Já jsem si zatím udělala něco málo do práce a než jsem se nadála, blížila se pátá a my jsme se vychystali na návštěvu veteriny, protože Endža už nějakou dobu kulhá a nějak nám nechce říct, z čeho to má :-)
Pan doktor ji prohlídl, Endža je naštěstí statečná, ani nepípla, když jí zkoušel s nohou hýbat a tak dostala pár piškotů a ještě neví, že ji v pátek čeká rentgen. Celá šťastná skočila do auta a jeli jsme domů. Samozřejmě, že ještě byla večerní procházka a neděle nám pomalu končí... Naštěstí tento víkend byl poslední, kdy jsem měla v sobotu focení a tak příští týden mám volno a můžu aspoň začít chystat dárečky, balit a chytat takovou tu pořádnou vánoční náladu :-)
K tomu patří i sušené jablíčka, které máme oba rádi a tak jsme si nasušili pěknou zásobu na chladné zímní večery.