pondělí 2. listopadu 2009

Praha

Ke konci minulého týdne mi Pavlík oznámil, že musí v pondělí do Prahy. Už jsem se lekla, že bude pár dní pryč, ale prý do večera je doma. Tak nějak mě napadlo, že bych toho mohla využít a svézt se s ním a stavit se za kamarádkou Janou, která tam bydlí. Aspoň jí nafotím pár fotek malé Markétky, která má čtyři měsíce.
Netrvalo dlouho a hurá akce byla naplánovaná. Zajistila jsem si záskok do práce, nabalila pár věcí a na pondělní ráno jsme natáhli budíka na 4:30. No, když musím vstát, že se někam jede, vstanu bez problémů i ve 3 ráno. Kdyby to tak šlo i normálně :-)
Cesta ubíhala celkem v pohodě, naštěstí a něco po osmé mě Pavlík s kolegou vyhodili na Opatově a já jsem s taškama věcí na focení nakráčela k Janči na besedu. Tak nějak jsem měla i naplánované, že bych si na chvilku někam skákla na nákupy, jen něco málo, kdyby se podařilo. Vánoce se blíží a tak :-) Pak nám to sice moc nevyšlo a taky zdatně pršelo, tak jsme se jen vydaly kousek na Háje a tam jsem něco málo i pokoupila. Taky dobře, když si představím ty obr nákupní komplexy, které tak nesnáším, asi bych tam stejně moc dlouho nechodila...
Takže díky dešti jsme trochu pochodily s kočárem a vymrzlé jsme se rády vrátily do tepla na kafíčko :-) Aspoň jsme si trochu s Janou povykládaly, do Prahy se přece jen tak často nedostanu.
Odpoledne mě Pavlík nabral a jelo se domů. Cesta opět pěkná, takže v půl osmé jsme byli doma jak na koni :-)
Třeba zase brzy bude nějaká služebka a já se zase vtěrknu :-)