pondělí 26. října 2009

Když muži stonají...

Na Pavlíka si brousí zuby nějaký bacil, či co a já jsem vytáhla zbraně nejsilnějšího kalibru - přípravky od Justu. Nejsou sice nejlevnější, ale zato mám vyzkoušené, že zabírají skvěle.
Po odpolední (nebo spíš večerní, v té tmě) procházce s Endžou jsem Pavlíkovi namasírovala prohřívací Koňskou mastí (doporučuju, prohřeje parádně) záda a ramena a zabalila jsem ho do deky. Mátový čaj s medem miluju hlavně, když se ochladí a tak jsem honem uvařila do našich oblíbených půllitráků a uvelebili jsme se na chvilku k televizi.

Dodívali jsme se na nedělní Superstar, protože vydržet u televize skoro do jedenácti večer, je nemožné, když mi hlava padá už v devět :-) Tak nějak pravidelněji to sledujeme až teď, jak se to trochu protřídilo, protože ze začátku tam bylo asi milion lidí, většina z nich se tam přihlásila stejně jen proto, aby se dobrovolně ztrapnila a porota jim zdatně - trapně sekundovala. Teď, v posledních kolech, už jsou tam jen Ti, co už něco umí a je to někdy fakt zážitek, z některých mám opravdu husí kůži a zírám, co jim příroda nadělila za talent. Třeba Dominika Stará zpívala písničku, kterou známe spíš od Marie Rottrové a byla to nádhera. Pak mě hlavně pobavil Martin Chodúr, který má úžasný hlas ale při jeho kreacích jsem brečela smíchy, prostě je to šoumen, jako nikdo jiný.

No a potom jsem nachystala marodovi horkou vanu, teda spíš teplou, protože horkou vanu, co si dělám já, by asi většina smrtelníků nezvládla :-) a dala jsem do ní trochu tymiánové koupelové esence, pár kapek oleje z 31 bylin a Pavlík si chvilku poležel a pak natřít tymiánovou mastí trošku a do rána se všechny nemoci odklidí do bezpečné vzdálenosti :-)
V úterý máme zase jednou kulturní den, tak ať si to oba užijeme a volno ve středu taky :-)