pondělí 12. října 2009

Pondělí bych zrušila

A věřím tomu, že by pro bylo hodně lidí. Dneska fakt perlím už od rána. Po dlouhém vstávání, kdy jsem "zatahovala žloutko" fakt dlouho, jsem se dopotácela do kuchyně, že si udělám kafe, ať se trochu vzpamatuju. Na jaře jsem od Pavlíka dostala Dolce Gusto a od té doby jsem na latté doslova závislá :-) Tak jsem si nachystala kapsle, první, s mlíkem jsem dala do kávovaru, zapla jsem a sledovala jak proud mlíka teče dolů... Až po chvilce mi došlo, že skleničku mám tak nějak postavenou vedle a že tudíž všechno teče mimo... Kafíčko bylo teda na druhý pokus a po něm už to bylo trošku lepší.
Cesta do práce byla taky nějaká složitejší, ale zvládla jsem to a doufám, že zbytek dne už bude jenom lepší :-) Takže, kdo máte podobné stavy jako já, nezoufejte, bude líp :-)

O pár hodin později...

Pohoda, klídek, Cabáček... Odpoledne se překulilo celkem rychle a hurá domů. Na procházce s Endžou jsme si pěkně odpočinuli, užili si klidu a já jsem se jen těšila na čaj s medem. Doma mi ještě Pavlík nenápadně připomenul (nalepil vzkaz na televizi a tvrdil mi, že v obýváku mám překvápko, potvora jeden...), že v lednici je meloun, abych ho nakrájela. Takže mňamka nachystána a asi to je poslední letošní meloun, ty opravdové, sladké už bohužel budou zase až příští léto...


Za malý podvod s překvápkem jsem Pavlíka nahnala, aby zatopil v krbu, protože jsem zmrzlina největší a až se obývák trošku vyhřál, pak jsem byla úplně spokojená :-)