čtvrtek 24. prosince 2009

Štědrý večer nastal...

... a my jsme si ho užili krásně celý. Ráno jsme si nazdobili stromeček, už jak jsem na něj dávala svíčky, tak jsem se těšila na to, jak si je večer zapálíme. My totiž na stromeček nedáváme žárovičky, ale klasické svíčky a pak je to prostě jiné, když se zapálí a hoří... Jen se to musí hlídat :-)


Na oběd chodíme tradičně k Pavlovým rodičům na úžasné bramboráky a chviličku tam posedíme a pak hurá domů. Letos jsme taky hodně spěchali, aby Endžinka nebyla dlouho sama doma. Na procházku ji bereme asi 4-5x denně, protože jsou kratší, aby se neunavila a nenamáhala nohu. Jen doufám, že si na to nezvykne a nebude je vyžadovat i po uzdravení :-)
Ježíšek nám nadělil spoustu krásných dárečků a já jsem byla hrozně moc překvapená, když jsem pod stromečkem našla klávesy, úplně úžasné, z fleku bych mohla chodit hrát po zábavách :-) Vždycky jsem si přála mít klavír, dokonce jsem mamce jako malá vyčítala, že mě nedala do Lidušky, abych se na něj naučila hrát... na to mi řekla, že pak by mě to stejně nebavilo a vyčítala bych jí zase, že mě tam posílala. Kdoví :-) Takže jsem samouk nadšenec a učím se spíš podle sluchu, než podle not, ale dneska jsem pořád zkoušela koledy a všechno možné. Prostě dárek, jaký jsem si přála už dávno... Jak jen to ten Ježíšek věděl? Děkuju :-)