neděle 30. srpna 2009

Krém s buchtičkama a růžová oslava

Protože jsem nedávno Pavlíkovi slíbila buchtičky s krémem, tak jsem dneska zahlásila, že bude sladký oběd. Statečně jsem se vrhla na přípravu a kdo mě zná, ví, že sladké jídla nevařím a tak to byla výzva. A protože nesnáším, jak všude dávají v restauracích k buchtičkám tak málo krému, udělali jsme pořádný hrnec pudinku a bylo vystaráno ... zkrátka krém s buchtičkama. Oběd se vyvedl úplně úžasně a Pavlík si jenom pomlaskával. A já taky :-)


Odpoledne jsme vyrazili k Horákům do Vizůvek na velkou oslavu, Barunka bude mít dva roky, Terezka 5 let a Míša? Té bych občas tipla tak osmnáct... :-) Terezka samozřejmě dostala samé růžové věci, prostě jak to má růžovou barvu a na ní ještě Barbie, to je ono! Celkově to bylo jako růžová party, proto mi znělo v hlavě "Jen růžová to může být..."
Terezka od nás dostala mezi jiným i krásně růžové šaty s princeznama, ty si hned oblékla a lítala v nich celou dobu. Ještě v noci jsem měla růžové mžitky před očima...


Tady Pavlík asistoval Barunce a nejen jí na houpačkách, holt Horákové si to umějí zařídit :-)



Terezka se momentálně zhlídla v Hanně Montaně (pro ty, co nesledují jako my skoro vůbec televizi bych jen ráda řekla, že určitě o nic nepřišli...), no a ve vypůjčené paruce vypadala úplně jako Hanna, dle jejich slov... A samozřejmě, jako hvězda, která si váží svých fanoušků, se s jedním svým obdivovatelem nechala zvěčnit :-)