čtvrtek 24. září 2009

Výroční čtvrtek

Dneska jsem se narodil. Ne, nebojte se, nestalo se mi nic hrozného, že bych se dneska podruhé narodil ... konec konců bych to ani Laděnce nepřál mě mít doma dvakrát ;-) Myslel jsem dneska před 35ti roky. Oslava sice už proběhla minulý víkend, ale dneska to byl ten přesný (slavný) den. Do práce jsem poručil chlebíčky, z Flirtu, a nejen podle mě byly opravdu vynikající. Dostal jsem několik blahopřejných esemesek a ještě jednou všem moc za milá přáníčka děkuju.
Ale začnu hezky od rána. Na ranní procházce s Endžou opět na cvičáku jsem si uvědomil, jak se sluníčko probouzí čím dál později, až se po pár dnech začne probouzet opět později než já. Dá se to velice dobře poznat podle ptáčků. Kolem cvičáku je spousta keřů a stromů a vrabci si tam ráno dávají scuka. A protože sluníčko vstává později, tak i oni se čím dál později slétávají do těchto porostů. Takže tento týden pravidelně slýchávám neskutečně hlasité štěbetání desítek vrabců, kteří si určitě vyprávějí, co se komu v noci zdálo a co budou ten den hezkého dělat. Je to neskutečný rachot, bohužel nahrávka z mobilu je jaksi nicneříkající, takže ji sem ani nedám. Když procházíme kolem těchto keřů, tak vždycky postupně utichají, sledují, jestli se nepřibližujeme moc blízko a když tak si popoletí na jinou větev. Jak se zase začínáme vzdalovat, tak štebetání nabírá na intenzitě až je to zase jak ve slepičárně.
Odpoledne jsem skočili dokoupit pár nezbytností na nadcházející prodloužený víkend, který strávíme mimo domov, ale ještě vám neřekneme, kam pojedeme. Těm, co už jsme to řekli osobně, si to laskavě nechají pro sebe ;-)
A fotečka je sice dnešní, ale to, co je na ní, je ještě ze včerejška. Od Laděnky jsem k narozeninám ještě včera dostal jednu z těchto lahvinek luxusního vína. Ta druhá je pak k výročí naší svatby, které budeme mít za 3 dny.


A ještě jednou všechno nejlepší k narozenám, tentokrát princezně Lidce :-) Škoda, že už nemá Edu, jinak bychom jí popřáli hepy brzdy :-))) (Eda byl Škoda Rapid, nádherně modrý).

Pozn. Laďka: Za "Byl to ten slavný den" Pavlík nemůže, to já :-))) Ale on o tom ještě neví, takže pšt :-)