pondělí 19. října 2009

Muži jsou lovci a ženy sběračky

Tak ve zkratce tohle jsme se dneska dozvěděli na představení Caveman. Výborná one man show, celé divadlo se bavilo a nám tekly slzy, jak jsme se chlámali celou dobu. Jak málo stačí, vychytat pár typických věcí, vlastností, chování konkrétního pohlaví a úspěch zaručen. To, že muži prostě musí dělat jen jednu věc, na kterou se plně soustředí a že ženy musí dělat těch věcí aspoň pět, snad každý zná. Není dávno doba, kdy jsem si četla, měla u toho puštěné rádio a televizi se ztlumeným zvukem a stíhala jsem všechno. No, holt Pavlík by mi to teď asi zatrhnul, protože nejsme majitelé ČEZu, že jo... Mimo jiné teď stejně nemám chuť, ani čas sledovat televizi, zvlášť, když tam málokdy je něco kloudného. Ještě, že aspoň občas vyrazíme za kulturou ven. Dnešní představení bych opravdu doporučila všem, při popisu mužských neřestí a nedokonalostí jsem byla smíchy bez sebe a při předvádění ženských vlastností jsem se i leckde našla :-) Proč to nepřiznat.



Třeba to ženské sběračství, protože ženy v pravěku musely sbírat, tak sbírají dodnes, třeba oblečení a podobně :-) Chlap dotrhá jednu košili, pak si uloví novou a je spokojený. Ženy sbírají neustále další a další a hromadí... No, já taky ráda sbírám, akorát to nakupování mě nebaví, takže to není tak žhavé... Prostě když dva mluví o tomtéž, nemusí to být totéž, tak bych to asi shrnula.

No a tady ještě jedna fotka toho mého milovaného Cavemana Pavlíka, fotka opravdu vznikla před představením, než jsme vyrazili, protože bylo potřeba zazimovat trampolínu a Pavlík ji rozebíral. Takže podobnost čistě náhodná a asi na tom něco bude...