pondělí 3. května 2010

Souboj Titánů

Na neděli jsme měli naplánované kino. Na Souboj Titánů jsme se těšili oba, protože ten z roku 1981 máme oba v paměti a je to prostě klasika. Některé triky možná působí zastarale, na dnešní dobu, ale já si ještě pamatuju, jak jsem na ten původní film šla do kina a jaká to byla bomba :-) Taky řeckou mytologii mám ráda a tak jsem čekala něco "echt". Navíc ve 3D. Nevím, možná není fér srovnávat původní film a remake, pokud má člověk něco zažitého určitým způsobem, težko se mu pak trefit do vkusu podruhé. Hlavně děj byl hodně rozdílný, snad jediná podobnost byla plechová sova, která měla v původním filmu větší prostor a v dnešní, předěláné verzi na ni byla jen narážka. Taky v původním filmu Perseus bojoval o Andromedu a v novém filmu Andromeda ostrouhala.

O 3D stránce se ani snad mluvit nedá, nejvíc 3D byly asi titulky. Nebo taky ukázky z Garfielda, které byly předtím... Myslím, že kdybych neměla 3D brýle, viděla bych to stejně rozmazaně, jako bez nich.



Takže pro mě to bylo trochu zklamání, myslím, že kdyby tam místo té tuny akčnosti a těžko uvěřitelných bojových scén bylo trochu víc děje, nebylo by to na škodu. Prostě mi to přišlo plytké.

No, možná, že nový 3D Shrek, který má být od léta v kinech, bude větší zábava :-)