sobota 18. července 2009

Garden party v obýváku...

Tak jsme si na sobotní odpoledne naplánovali velkou sešlost, opékání, plavání a veselici. Já jsem měla ještě v poledne focení svatby a Pavlík nějaké tajné pojížďky. Jel mi pro dárek k narozeninám a ač jsem se to z něj lstí snažila vymámit, neprozradil ani slovo a to bylo něco na mou zvědavost :-) Kolem 14 hod jsme dorazili domů a začali vychystávat dobrůtky na tu velkou party. Pak mi Pavlík popřál k narozeninám, o samotě, no originální je pořád a netuším, kam na ty všechny nápady chodí. A taky stačí, abych sem tam prohodila, že se mi něco líbí a při nejbližší příležitosti se s tím Pavlík vytasí... A pak že chlapi neposlouchají, co ženské říkají... Dostala jsem úžasnou vůňku J'adore neboli "žadór", no z té jsem totálně vyřízená, v krásném balení a taky něco od L'OCCITANE, to jsem zkusila v Benátkách a byla jsem z toho úplně mimo a pak hromadu melounů. Ale ne jen tak nějakých melounů, byly úžasně vyřezávané, na jednom byl vyřezaný foťák, na dalším moje znamení - rak, další byl nazdobený jako kytka a poslední byl vydlabaný jako obal na vůni. Prostě krása nádherná...




Blížila se třetí a my jsme honem dochystali poslední věci. Pak se začali scházet první návštěvníci a přesně úderem třetí začalo pršet ... a po nějaké době přímo lít. No, počasí neporučíš a i když jsme měli objednané hezké počasí, tak to holt jednou nevyšlo. Ještě, že máme velký obývák, tak jsme se sesedli tam a protože dobrých lidí se vejde, tak jsme se nakonec nějak popořádali a veselice začala.




Celkem se nás dovnitř naskládalo 11 dospělých, 7 dětí a 1 pes, který se po nějaké době uklidil do patra, kde byl klid. To teda byla mela... Měla jsem trochu strach, aby se děti nenudily, jak je zabavit vevnitř, ale nakonec to proběhlo úplně v pohodě.



Bylo hezké pozorovat, když tam děti běhaly dokola a sem tam byl slyšet pád a pak brekot, jak všechny ženské zpozorněly, čí je to dítě :-) Díkybohu jsou děti gumové, nebo rychle srůstají, takže žádné následky nezůstaly. Pořád jsme čekali, že déšť přestane a že se bude dát jít ven, nebo že aspoň venku rozehřejeme krb, aby se udělalo maso, ale pak bylo jasné, že máme smůlu, tak Pavlík zapnul troubu a grilovalo se vevnitř. Masíčko bylo výborné, všem doufám chutnalo a po všem se jen zaprášilo. Navečer se chlapi rozhodli, že si půjdou zaplavat, naštěstí máme bazén krytý, takže déšť nevadil a voda byla krásně teplá.



Dětem jsme pustili Pata a Mata, aby se trošku zklidnily, protože všichni byli uběhaní a vyřízení, ale stejně je víc bavilo běhání a řádění s balónkama.


Myslím, že i přes to, jak nám nevyšlo počasí, tak celá akce vyšla parádně a sranda byla veliká. Všem taky moc děkuju za dárečky a za to, že si na mě udělali čas. Bylo to bezva...