neděle 11. dubna 2010

Doktor od jezera hrochů

Tak jsme se zase jednou vypravili do kina. Na české komedie chodím ráda, po Ženách v pokušení jsem čekala velkou legraci a taky trochu té africké divočiny :-) a nakonec to až zase tak velká sláva nebyla. Ne, že by to byla nuda, ale čekala jsem víc. Z africké divočiny jsme viděli akorát to, že hlavní hrdina tam doletěl, uříznul si prdel a letěl domů... Toť vše.



Prostě pokud chceme vidět něco málo z krás světa, tak si radši zase zajedeme do Brna na Jirku Kolbabu. Minulé úterý měl besedu na téma Havajské ostrovy a to bylo něco... Krásné povídání, ještě krásnější fotky a člověk by ho vydržel poslouchat půl dne :-) Vždycky po skončení je malá soutež o pár cen od sponzorů a některé otázky jsou z toho, co zaznělo, jiné víc zaměřené na znalosti světa a občas i prostě o to, kdo se trefí odhadem nejblíž. Pavlík má teda znalosti velké, cestování ho baví a má přehled, já už teda menší a v úterý jsme vyhráli tašku vitamínů (no, plná nebyla, ale výhra se cení), protože Pavlík jako jediný věděl správnou odpověď :-)
Příští úterý je poslední beseda, kde bude i slosování vstupenek o ceny, takže uvidíme, jestli na nás padne štěstí s nějakou maličkostí třeba. Pak bude zase pár měsíců pauza, no a hurá zase do Brna.

Předtím nás ještě ve Zlíně čeká festival Neznámá země a tam mě Pavlík poprvé vzal před třemi roky, zrovna, když jsme se seznámili a byli jsme spolu teprve krátce, takže to má pro mě takový zvláštní význam :-) No, občas i ve Zlíně máme něco zajímavého a nemusíme za tím vyjízdět někám dál :-)

P.S. Děkuju moc Vlkovi za Belle, od té doby, co jsme jí viděla u něj na blogu, tak na ní těžce ujíždím a dokážu jí poslouchat pořád dokola a někdy při cestě z práce mi jede i půl hodiny v kuse dokola a pořád se mi neoposlouchala :-)