úterý 20. října 2009

Výtvarný kroužek aneb udělej si sám

Jako každé úterý Pavlík odjel na squash a já jsem vyrazila na procházku s Endžou sama. Jde vidět, že to na mě potvora zkouší, protože si občas dělá, co chce a já někdy musím zařvat, aby poslechla. Ale to jsou jen sem tam okamžiky, většinou Endža poslouchá krásně, jen páneček je hlava rodiny a toho prostě poslouchá víc :-)
No a protože jsem byla sama doma, tak jsem si konečně dodělala něco do práce. Tavná pistole je něco naprosto úžasného, ještě lepší, než sekunďák, nebo sešívačka. Ano, my ženy jsme vynalézavé a věci často spojujeme vším možným :-) Prostě jsem potřebovala nalepit kytky na sponku, aby se to pak dalo přicvaknout na čepici, nebo čelenku.


Tady na fotce je názorná ukázka, na co to potom používám. Jenže sehnat umělé gerbery je nadlidský výkon, takže ať žije Ebay a podnikavci z Číny. Nevím, co si paní pošťačka říká, když mi občas nosí balíčky z Číny, Ameriky a podobně. Takže jsem si objednala kytky z Číny, balíček dorazil rychleji, než když se něco posílá tady po republice a už jsem jen dokoupila ty sponky, co se to s nima bude přidělávat a nažhavila jsem tavnou pistoli a za chvilku bylo hotovo. Holt si člověk musí připomoct sám.


Teď mám od všech barev něco a sladím to k čemukoliv :-)


No a najednou bylo sedm pryč a připajdal mi Žofré ze squashe. Pardon, Pavlík. Nějak špatně došlápl a trochu ho bolel kotník, tak jsem mu ještě udělala obklad, aby ho to tak nebolelo. Takže sportem k trvalé invaliditě, co? :-)