sobota 5. září 2009

Dlouhá úspěšná sobota

Je 7:00 ... budíček ... vstávat :-) Abysme toho hodně stihli, tak byl budíček na naše poměry opravdu brzo. Po ranní procházce a snídani jsme dopoledne udělali doma pár drobností, které na nás už chvíli čekaly. Pak jsem sedl k počítači a objednal barvu na krb. Když už byl ten stroj puštěný, podívali jsme se, co dávají večer v kině a vybrali si jeden film. Abysme všechno hezky stihli, vyrazili jsme na odpolední procházku s Endžou trochu dřív. Sice nebylo úplně hezky, ale spousta sousedů byla na zahradě. Tak jsme se zakecali čtvrt hoďky tam u těch, 10 minut u dalších a nakonec jsme ještě potkali Giulii, která taky byla zrovna na procházce. Čas běžel a ještě před kinem jsem chtěl zase aspoň kousek pokročit s pergolou. Nakonec se povedlo, nahodil jsem všechny latě, které jsme měli nachystané, rozpočítali tašky a sepsali chybějící kousky. Práce mi šla pěkně od ruky, protože o podávání nářadí a tašek se mi starala moje velice šikovná asistentka Laďka.


Jako večerní film jsme si v kině vybrali Návrh. Je to romantická komedie a opravdu pěkný povedený odpočinkový film pro relax a zasmátí. Po návratu domů jsem byl s dnešním dnem a jeho náplní naprosto spokojený a mohli jsme jít v klidu spát.
A toto je Endžin obvyklý výraz (úsměv, i když to tak nevypadá), když jí řekneme, že půjde spinkat a ona to na nás zkouší s tímhle příšerně blaženým výrazem, abysme ji nechali tak, kde je a případně ji ještě škrábali a hladili...