sobota 3. října 2009

Pracovní sobota

Sobota nám zase krásně vyšla, hezké počasí, teplo, no paráda. Protože jsme potřebovali ještě dokoupit pár věcí, Pavlík ráno sedl do auta a zajel na nákup a já jsem zatím vyrazila s Endžinkou na ranní procházku. Bylo nádherně, sluníčko svítilo, Ednža poslouchala jako hodinky, prostě začátek víkendu na jedničku.


K tomu všemu ještě Pavlík chystal oběd, svou specialitu, Peruánské brambory. Moc dobře ví, že jak řekne brambory, tak na to slyším :-) Už mi je jednou chystal, tak dva roky zpátky a dnes si to zopakoval. Jen s malýma úpravama. Brambory se vaří ve slupce a pak se jen oloupou, rozříznou a přelije se to lehce pikantní směsí a já, protože jsem si to samozřejmě nepamatovala, tak jsem brambory uvařila klasicky, ale to na chuti nic neubralo. Lehce pikantní to nebylo, bylo to spíš lehce lišoidní, ale co, to nás nezabije, hlavně, že to byla mňamka.


Tady je ještě poslední snímek, před finálním dokončením naší telenovely, aneb nekonečné pergoly a protože je Pavlík šikovný, tak do večera to určitě má :-)


Na večer jsme si ještě zarezervovali lístky na Ulovit miliardáře a musím říct, že jsem čekala víc komedii, ale asi je to docela výstižné a docela to svým způsobem komedie je. Takže zase jednou film, který byl celkem dobrý a vydrželi jsme až do konce :-)