úterý 15. září 2009

Krátké dlouhé úterý

Úterky a čtvrtky mám sice otevřeno v práci o hodinku míň, ale dneska jsem potřebovala dělat trošku dýl, protože se mi práce nějak nakupila. Využila jsem toho, že Pavlík má squash a domluvili jsme se, že se scukneme ve Zlíně kolem 19:00. Ještě jsem stihla skáknout do květinářství a přikoupit dvě nové kytičky aby se nám to doma pěkně zelenalo :-)
Pavlík ještě než vyrazil na squash, skáknul s Endžou na procházku a poslal mi krásnou mms, vyfotil housenku obrovskou jako ruka :-) Ale protože si nevzal foťák (že, Pavlíku) tak to fotil na mobil a pokud to bude aspoň trošku pěkné, tak to tu dodatečně hodíme.
Taky jsme dneska obhlíželi na netu jahody, chceme na příští rok zasadit nové a nejvíc se mi líbila odrůda Superstar, ta prý roste až DVA metry!!! To na to ani nedosáhnu, pokud to přikoupíme :-))) Ale co, nějaké to štokrle doma máme, tak bych holt chodila na jahody vybavená židlí...

A písnička dne? Protože jsem se zrovna dívala na příští dovolenou :-) a šmejdila jsem po samých slunných místech, tak trošku toho temperamentu do chladného září :-)