čtvrtek 6. srpna 2009

Volný čtvrtek

Dneska byl čtvrtek a to k nám vždycky jezdívají na návštěvu Horáci ... teda spíš Horákyně, protože taťka Jirka má celkem cestovní práci. Tentokrát se ale předem omluvily, že teprve dneska se vrací z Čech, kde mimo jiné byly o víkendu na Princeznovském bále na zámku Hluboká nad Vltavou. Já jsem taky Laďce zmizel, protože už měsíc chodím pravidelně ve čtvrtek hrávat squash. Dneska jsem si sice ve spěchu zapomněl vzít foťák, příště to napravím, ať mám důkaz, že nekecám :-)
A dneska jsem měl ještě jeden důvod k radosti. Protože jsem na squashi nebyl asi 3 roky, tak jsem Radkovi nechal v červenci náskok a říkal jsem mu, že od srpna už začnu vyhrávat i já. A přesně jak jsem řekl, tak jsem taky udělal. Takže dneska první výhra :-) A za odměnu si o víkendu posbírám dozrávající ostružiny z naší zahrádky.


Dneska si ale udělal radost i Laděnka a pořídila si na sebe pár parádních kousků. Aspoň jeden i obrazem.


Pozn. Laďky: Sice nevím, jak moc takovou krásu unosím, ale radost z toho mám velkou :-) Do práce v korzetu a v sukni asi chodit nebudu, ale po svatbách lítám často, tak budu aspoň sem tam za dámu :-)