středa 26. srpna 2009

Samá příroda, lidi nikde...

Na rozjezd opět jedna spidermanovská fotka. Ani jsem netušila, jak je po ránu venku krásně. Hlavně o půl sedmé, kdy vyrážíme s Endžou na ranní procházku. Sice o víkendu, kdy si můžeme pospat řekněmě tak do osmi, do devíti, to taky není špatné, ale zase už neuvidíme takové krásně orosené pavučiny. Zítra už budu mít opět na starosti ráno svačiny, Pavlík se mi právě teď vrací ze služebky, ale to nějak přežiju :-) A Endžulákovi začne pořádný trénink. Dneska už asi tuší, že se Pavlík vrací, protože poslouchala jako hodinky, až jsem zírala.


A ještě krásný záběr z odpolední procházky, kde mi Endža napřed motýla vyrušila, protože na něj málem šlápla, naštěstí byl vytrvalý a sedl si na jetel zase, takže jsem měla dostatek času si ho vyfotit.


Od té doby, co si píšeme blog, chodíme (skoro) pořád s foťákem, sousedi už si asi myslí bůhvíco pořád fotíme, ale zase díky tomu máme spoustu krásných fotek. Kolikrát se nám stalo, že jsme vyrazili ven a za chvilku jsme si říkali škoda, že nemáme sebou foťák...