sobota 31. října 2009

Pracovní sobota

Tak už mi nastal vánoční záběr, ode dneška každou sobotu až do Vánoc pěkně focení... Naštěstí mě to baví, sice volno by bylo lepší, ale to se nedá, po Vánocích bude volna habaděj :-) Ráno bylo teda nádherně, svítilo sluníčko a když jsem vykoukla z obýváku, tak jsem uviděla ptačí budku a to mi připomnělo, že budu muset zase začít sypat ptáčkům.


Po loňské zimě jsme sice měli záhon pod budkou plný naklíčených semínek, co ptáci vyhrabali z budky ven, ale co, hlavně, že měli posvícení :-)

Focení probíhalo celkem v pohodě, pár stávkujících dětí se umoudřilo a nakonec to uteklo hodně rychle a už si pro mě Pavlík přijel. Taky využil soboty, aby si dodělal pár věcí v práci a nadpracoval trošku hodin, po naší letošní měsíční dovolené v Americe, kdy si vyčerpal skoro všechnu dovolenou.

Já jsem si ještě v práci nabalila pár věcí (no, pár... jak se to vezme) na focení, protože jsem se na pondělí přifařila k Pavlíkovi, který jede s kolegou do Prahy, že mě vyhodí u kamarádky Jany, která má malé mimčo a které jsem slíbila nějaké fotky, tak je aspoň příležitost :-) Pak mě odpoledne naberou a jede se domů, to by bylo škoda nevyužít, ne?