sobota 19. září 2009

Velká oslava

Tak už je to zase tady :-) Vždycky kolem poloviny září děláme s rodinou oslavu narozenin. Dřív jsme slavili já se sestrou, teď už druhým rokem i jejich malý Michálek, náš druhý synovec. Oslava bývá u nás na zahradě, protože je ještě celkem teplo. A vždy přijedou s námi posedět i babička s dědou. Nachystáme klobásky a maso na grilování a na pití burčák (kromě nealka pití pro děti a řidiče). Nádherný dárek jsem letos dostal od své Laděnky, i když jsem už od čtvrtka tak trošku něco tušil. Na obědě jsme totiž potkali taťku a ten se tak nějak nechťa prořekl ;-) Ale výsledný pohled na dárek mi fakt vyrazil dech. Dostal jsem celý ostrov s palmou někde v Karibiku ... a k tomu ještě i s truhlou plnou pokladů ...



Samozřejmě, že jsme ho museli hned kuchnout a ochutnat, i když bych se na něho nejraději pořád jenom díval. A byl vynikající :-)


Celé odpoledne bylo nádherné, taková pohodová rodinná oslava. Kluci skákali v trampolíně a i skoro všichni ostatní se tam s něma vystřídali. Krásný den i díky sluníčku, které nás opět nezklamalo.