sobota 29. srpna 2009

A nezaprší...

Na sobotní ráno jsme měli naplánované nějaké pochůzky a nákupy. Hned, jak jsme se ráno vzbudili, pršelo... A pršet nepřestalo, takže jsme vyrazili i v dešti. Vlítli jsme na trh, protože jsem potřebovala dokoupit velké dýně na focení a taky jsem chtěli nějaké ovoce. Kupodivu trhovci fungovali i v dešti a na náladě jim to neubralo, všichni byli usměvaví, což zase tak běžné úplně není, ale je to samozřejmě příjemné a ještě nám popřáli krásný den a my jsme si navybírali, co jsme chtěli. No, pohled na nás byl asi zajímavý, jak balancujeme s deštníkem a táhneme v taškách dvě velké dýně, meloun a další ovoce a zeleninu. Naštěstí jsme byli vybavení spoustou velkých tašek (moje specialita) a k autu to nebylo zase tak daleko. Takže déšť nedéšť, prostě pohoda.

Velká párty u Horáků se kvůli počasí přesunula na zítra, takže jsme dneska měli volněji, doma je ale práce pořád dost, jen venku se nedalo, v tomhle počasí. Odpoledne jsme jako obvykle vyrazili s Endžou na procházku a v mírném deštíku jsme si udělali pěknou procházku. Pak jsem udělala jahůdky se šlehačkou a pomlsali jsme si :-)
Na večeři Pavlík dal péct chleba a ještě teplý jsme ho skoro celý snědli, no, já teda doufám, že do těch Vizůvek zítra nepoletíme :-)


A takový krásný západ sluníčka byl dneska večer, takže hlásím, že podle těch krásných červánků bude zítra nááádherně :-)