středa 8. června 2011

Neděle 15.5.2011
Dojezdy pro hvězdy


Už ráno po probuzení mi nebylo dvakrát nejlíp. Bolela mě šiška a žaludek si protesty zatím trénoval nanečisto. Na snídani jsme ale vyrazili s chutí. Ráno bylo příjemné, sluníčko svítilo jak divé a všude byl zatím krásný klid, protože všichni ještě dospávali.


Snídani, i když jsem na ni od pohledu měl chuť, jsem celou nedal. S hrnečkem černého čaje, sušenkami Bebe Dobré ráno kakaové a s minibanánkem, který jsme si včera koupili ve Walmartu, jsem se na střídačku proležel a prospal až do 3 hodin odpoledne. Jako vystřižené z jednoho krásného českého filmu "Po ránu, po ránu, mokrý hadr na tlamu..." :-) Nemůžu ale zapomenout poděkovat Laděnce, která se celou tu dobu o mě láskyplně starala, nosila mi mokrý studený šátek a skákala kolem mě.

Když se mi udělalo líp, zašli jsme si na pozdní oběd a vyrazili na pláž a okoupat se. V klidu strávený den jsme zakončili procházkou po městě v blízkém okolí hotelu a těšili jsme se na cestování po Mexiku.


Kdo by si chtěl zjistit, jestli je lepší si pro nové zuby zajet do Mexika, tak převodní kurz je kolem 11 pesos za 1 USD (v době naší dovolené to bylo kolem 1,60 Kč za 1 peso).


Protože jsme byli u Tichého oceánu, tudíž na západě Mexika, byli jsme se ještě na závěr dne podívat, jak sluníčko mizí v jeho vlnách. Červánky byly, takže zítra budeme mít na první cestovní den krásně.