pátek 16. října 2009

Hračky plačky

Tak ode dneška Pavlík ví, že jsem praštěná... Ne, že by to nevěděl dávno, ale dnes už nemůže být pochyb. Po večerní procházce občas Endžu doma proženeme, hodíme jí takový malý amok, aby jí pak víc chutnala večeře, protože když tam jen tak leží a my jí nachystáme večeři, ani se jí nechce ven, nedojí to a podobně. Samozřejmě jí fikaně dáváme odměnu až po jídle, to dostane Bobíka nebo Pribiňáka a pokud nedojí, smůla... Ale pochopila to velmi rychle. Takže jsem ji trošku rozdováděla, největší sranda je na plovoucí podlaze, kde jí to trochu jezdí, ale je celá šťastná, že se jí věnujeme. Napřed jí to trochu ujelo a kecla si na bok, ale vybrala to parádně a protože jsme se spolu přetahovaly o hračku. Jsou to dva gumové kousky spojené provázkem a protože s tím Endža často třepe jak smyslů zbavená, tak jsem neuváženě přidřepla a dostala jsem jedním koncem po uchu, ale pecka to byla docela pořádná, i slza mi vyhrkla. Holt staré známe hračky plačky platí stoprocentně. No, co mě nezabije, to mě posílí, u blondýny co byste chtěli? :-)
Pak jsme si uvařili "Brusku" aneb Hot apple, výborný nápoj, Pavlík brusinku a já hrušku, pěkně to zavonělo po svařáku... Pro někoho třeba inspirace na chladné podzimní večery.


A tuhle krásnou opuncii jsem objevila včera v květinářství a neodolala jsem. Pavlík má rád kaktusy, tak jsem rozšířila sbírku. Už delší dobu ujíždíme na kaktusovém džusu, tak snad opuncie přežije, pokud nám zásoba džusu dojde :-)