neděle 28. února 2010

Přišlo jaro...

Tento víkend se vydařil, počasí bylo krásné, prostě jaro přišlo. Už v sobotu jsem obhlížela věnečky na dveře, ale nabídka slabá, až jsme se bála, že budu muset tvořit sama. Ne, že by mě to nebavilo, naopak, jen normálně doma nemám všelijaké ty drobnosti, co by se na věneček daly přilepit. No a tak většinou narazím na nějaký hezký a mám vyřešeno. Ale letní si určitě udělám sama. Jarní věnečky byly všude laděné až moc do velikonoc, na můj vkus a taky až zase tak ty velikonoce nemusím. Naštěstí jsem našla jeden hezký, samozřejmě do zelena :-) a je vystaráno.


No a v sobotu mě zase Pavlík dostal, úplně mi vypadl datum, no a pro kytku mě přímo přivezl, protože na cestě z práce to vzal nějak oklikou a když jsem se divila, kudyma že to jedeme, tak tajnil a jen se usmíval, ale hned mi to docvaklo, protože po cestě byla Arangia a to už jsem tušila, která bije. Takže další jarní pozdrav v podobě mých oblíbených tulipánů :-)


Takže hurá, už se nám to jaří, sluníčko je víc vidět a to je bezva :-)

A taky hlavně moc děkujeme všem, kteří si nás rádi čtou, pro Ty píšeme rádi, i když málo a těm, kteří si nás přečtou a než by pochválili pěknou fotku, tak radši okomentují škodolibě, nebo rýpavě, těm vzkazujeme, ať si koupí noviny a čtou si tam, nikdo je nenutí sem chodit. Holt nezavděčíme se všem a ani se o to nesnažíme. Píšeme si to hlavně pro sebe a pro ty, co chtějí vědět, jak se máme a co děláme.
Hlavně děkujeme Jitce za ocenění, jsme potěšeni a taky si k ní rádi zaskočíme na příjemné počtení. Občas mi připadá, že vždycky o něčem přemýšlím a za pár dní si na jejím blogu o něčem podobném počtu, takže je to pak příjemná náhoda :-) A taky blahopřejeme ke krásnému dárku od studentů, to je co říct, asi mají skvělou paní učitelku :-)

A ještě dodatečně gratulace k narozeninám, sice opožděně, ale přece a ze srdce, no a poletí do Napajedel, Alence Vaškové, takže všechno nejlepší, hodně lásky, zdraví, štěstí a hlavně sluníčka v Gradacu s Edou, Peťoškem a Lilinkou! A nezapomeňte, kafíčko pořád čeká!!! :-)