pondělí 3. ledna 2011

Vánoce pro psa

Ne pod psa, ale pro psa, by se dal nazvat tento zápis :-) Malá sonda do psího života našeho ukrutného Krakena :-)

Co máme nachystaný stromeček, tak jejím oblíbeným místem, kde leží, je právě prostor pod, nebo poblíž stromečku.


Samozřejmě, že dostala spoustu hraček, byla jak u vytržení, celý večer řádila a lítala s novýma hračkama. To růžové je Oskar, chobotnice, jakou má Giulie a protože Endža z ní byla vždycky celá mimo, tak ji od Giuliáků dostala taky :-) Moc děkujeme :-)
Později večer si všechny hračky nanosila na pelech a blaženě ležela a myslím, že spokojenějšího psa, aby pohledal...


No a tahle hračka se mi líbila už delší dobu, tak letos to bylo jasné, Endža dostala ještě jeden jazyk :-) Ale vyfotit ji tak, aby to bylo vidět, to byla teda fuška... Vpravo Giulie, která zapózovala taky a máme duo jak vyšité :-)


A ještě jsem letos objevila firmu, která dělá smaltované cedule i z vlastních fotek, takže Endža dostala jednu krásnou s vlastním portrétem na boudu a taky na branku, aby bylo vidět, kdo tady bydlí, Pavlík přitloukl a krása krásná :-)



A závěrem jedna fotka z nedělního výletu s Giuliákama na Trnavu. Giuliáci lyžovali, my s Pavlíkem jsme si udělali pěknou procházku s Endžou a s Giulií po okolí a bylo krásně. Endža byla ještě po Silvestrovské noci grogy, dostala totiž prášky, aby byla klidnější a ještě nebyla úplně při smyslech. Ale na vzduchu se pěkně rozebrala, dojezdy měla dobré a hlavně, že přečkala rachejtle na Silvestra. Snad nebude taková zpomalená celý rok :-) No, začala ho sice pěkně ospale, ale zato na vzduchu v přírodě s náma a to bylo bezva.


Takže ještě jednou všem přejeme krásný rok 2011 a nezapomeňte, veselá mysl, půl zdraví :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat