čtvrtek 18. února 2010

Neděle 14.2.

Na dnešní den jsme měli naplánovanou cestu do francouzského Mentonu na Citrusový festival. Když jsme se původně chystali na karneval, myslela jsem, že v Benátkách budeme celou dobu, ale Pavlík mě překvapil, rozplánoval to tak, že jsme stihli karneval v Benátkách, i přejezd do Francie a Citrusový festival. Překvápko úžasné, byla jsem nadšená, kolik toho stihneme.
V Mentonu byla nachystaná promenáda jako na karnevalu v Rio de Janeiro, tanečnice byly podobně spoře oděné, ale při těch teplotách 3-4 stupně a větru jim asi moc teplo nebylo.




Promenáda trvala asi hodinu a půl a byl to fakt zážitek. Pak celá ta sláva pokračovala ještě v jakýchsi zahradách, kde byly samé pomeranče a citróny, až jsme si z toho museli koupit pomerančovou marmeládu a mandarinkový alkohol, dobrý, žádné sladké lepidlo a celkem i silný :-) No jo, chladné zimní večery to jistí...


A tady je něco pro Vojtu, netuším, jestli je to Tyranosaurus nebo Stegosaurus či jiná potvora, ale Vojta to jistě pozná a poučí nás, co, Vendul? :-)




2 komentáře:

  1. no to je paráda! takové obrázky mi občas chodí mailem, ale vidět to na vlastní oči.... super!! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Čau Tůristi!!!
    Parádní paráda, prostě nádhera...
    PS: Za A) je správně Tyranosaurus Rex

    OdpovědětVymazat